گوشی مناسب گیمینگ چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟

به گزارش وبلاگ تمبوک، اسمارت فون های گیمینگ، ویژگی های فوق العاده و خاصی دارند که در این گزارش به معرفی آن ها و کاربردهایشان پرداخته ایم.

گوشی مناسب گیمینگ چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟

بدون شک یک گوشی گیمینگ باید لیست مشخصات بالایی داشته باشد. بعضی از برترین گوشی های گیمینگ موجود در بازار، در حال حاضر دارای حداکثر 18 گیگابایت رم، نمایشگر با نرخ تجدید 165 هرتز، باتری 6000 میلی آمپر ساعتی و البته آخرین تراشه اسنپدراگون هستند.

با این حال، مشخصات سخت افزاری رده بالا، تنها چیزی نیست که گوشی های مخصوص بازی را بهتر از گوشی های پرچمدار معمولی می نماید. بنابراین، بیایید به ویژگی های برتر گوشی های بازی که همه گوشی های هوشمند باید داشته باشند نگاهی بیاندازیم.

باتری دو سلولی یک ویژگی سخت افزاری است که در آن گوشی از دو سلول کوچکتر به جای یک سلول بزرگ استفاده می نماید. به عنوان مثال، یک تلفن با باتری دوگانه با ظرفیت کل 5000 میلی آمپر ساعت، ظرفیت باتری 2500 میلی آمپر ساعتی را در هر سلول دارد.

با تقسیم باتری به دو سلول، در حین شارژ، برق ورودی را نیز تقسیم می کنید. کاهش استرس روی هر سلول به کاهش گرما، افزایش سرعت شارژ و کاهش سرعت تخریب برای حفظ سلامت باتری یاری می نماید.

یکی از برترین ویژگی های گوشی های بازی، شارژ عبوری است. در واقع هنگامی که گوشی به یک منبع برق وصل می گردد، این امکان را دارد که بدون دست زدن به باتری، از خود منبع تغذیه کند و باتری داغ نکند.

به عبارت دیگر، شارژ دریافتی از شارژر شما مستقیماً به تلفن شما می رسد و اساساً آن را به یک ابزار سیمی تبدیل می نماید که از باتری اش استفاده نمی گردد. این قابلیت به باتری شما اجازه می دهد در حالت بیکار و خنک بماند و سلامت خود را در حین انجام کار های سنگین حفظ کند.

جک های هدفون چندی پیش از گوشی های پرچمدار ناپدید شدند و اکنون گوشی های میان رده نیز از این موضوع پیروی می نمایند. اما اگر متوجه شده باشید، به نظر نمی رسد که گوشی های بازی از این فرایند پیروی نمایند. چرا؟ زیرا هدفون های سیمی تقریباً از هر جهتی که می توان تصور کرد، به خصوص برای گیمر ها بهتر از هدفون های بی سیم هستند.

گیمر ها هدفون های سیمی را به جای بی سیم ها انتخاب می نمایند تا از تأخیر کمتری برخوردار شوند. فناوری بی سیم هنوز به میزان کافی سریع نیست تا با جایگزین های سیمی رقابت کند. برای گیمرها، تاخیر چند میلی ثانیه ای می تواند تفاوت بین برد و باخت در یک مسابقه ایجاد کند.

بلندگو های دوگانه استریو هر شکلی از مصرف رسانه را فراگیرتر می نمایند، فرقی هم نمی نماید که تماشای فیلم باشد، تماشای ویدیو های یوتیوب باشد یا بازی. بعضی از تلفن های بازی، مانند ROG Phone 6 Pro، دارای بلندگو های استریو در جلو هستند که اجازه می دهند صدا مستقیماً به سمت شما راهنمایی گردد، بنابراین هر نت بلندتر و تمیزتر به نظر می رسد و تجربه را فراگیرتر می نماید.

بلوتوث زبانی است که تلفن و هدفون های بی سیم شما برای برقراری ارتباط از آن استفاده می نمایند، و کدک بلوتوث گویش خاصی است که اطلاعاتی را که به اشتراک می گذارند جزئیات می دهد. چندین کدک وجود دارد و کدک های مختلف برای اهداف مختلف، مانند گوش دادن معمولی، بازی، تماس یا تماشای ویدیو مناسب تر هستند.

تلفن های میان رده معمولاً تعداد بسیار محدودی از کدک ها را پشتیبانی می نمایند، اما تلفن های بازی از کدک های پیشرفته مانند LDAC، aptX HD، aptX Adaptive و ... پشتیبانی می نمایند. پشتیبانی از کدک های بیشتر کنترل بیشتری بر کیفیت صدای هدفون بی سیم شما ارائه می دهد.

این روز ها وجود شارژر در جعبه یک مزیت است. با خرید گوشی های مخصوص بازی، احتمال بیشتری وجود دارد که یکی از آن ها را همراه با یک قاب پشتی رایگان دریافت کنید.

ممکن است استدلال کنید که این مسئله چندان مهم نیست، زیرا از قبل یک شارژر در خانه دارید، اما توجه داشته باشید که شارژری که در جعبه دریافت می کنید همواره برترین شارژر برای آن دستگاه است.

یک گوشی بازی بدون حالت بازی ناقص خواهد بود و تعداد فزاینده ای از سازندگان اندروید نیز، آغاز به گنجاندن آن در نرم افزار سیستم عامل خود نموده اند.

شارژ سریع در حال حاضر در این صنعت همه گیر شده است و به همان میزان که راحت است، عاری از محدودیت نیست. شارژ سریع می تواند منجر به فراوری گرمای بیش از حد گردد و در دراز مدت به سلامت باتری شما آسیب برساند.

بعضی از تلفن های بازی به شما این امکان را می دهند که به صورت دستی شارژ سریع را خاموش کنید. افرادی که ترجیح می دهند گوشی خود را یک شبه شارژ نمایند، می توانند از شارژ آهسته بهره ببرند، زیرا تلفن آن ها چندین ساعت در شارژ 100 درصد نمی ماند و باعث تخریب سلول نمی گردد.

باتری های لیتیوم یونی دوست ندارند در حالت شارژ کامل یا کاملا خالی باشند. این بدان معنا است که هر چه باتری شما مدت زمان بیشتری در درصد شارژ بالا بماند، سریع تر خراب می گردد. در حالت ایده آل، باتری باید تا زمانی که ممکن است روی 50 درصد باقی بماند، اما بدیهی است که برای استفاده روزانه ایده آل نیست. بنابراین، کارشناسان توصیه می نمایند گوشی خود را بیش از 80 درصد شارژ نکنید.

بیشتر بخوانید

گزارش از سید حسین موسوی

وبلاگ تمبوک فضای مجازی دریچه فناوری

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "گوشی مناسب گیمینگ چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "گوشی مناسب گیمینگ چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید