مصائب نویسندگی در فضای بسته شهرستان ها بیشتر به چشم می آید

به گزارش وبلاگ تمبوک، به گزارش خبرنگار خبرنگاران در زنجان، کرگدن های روی دیوار مجموعه داستان های کوتاه زهره میرعیسی خانی، نویسنده جوان زنجانی است که به تازگی منتشر شده است. این کتاب مشتمل بر 7 داستان است که تنهایی و انزوای انسان امروز را به تصویر می کشد و در هر داستان شخصیت ها ضمن درگیری با مسائل و حوادث خود، با حس تنهایی نوعی کنار می آیند. از جمله داستان های این مجموعه می توان به باغ اناری برگزیده داستان جشنواره بانه و جشنواره ادبی تبریز در سال های 90، کرگدن های روی دیوار چاپ شده در مجموعه داستان گروهی پرسه در حوالی داستان به اهتمام حسین سناپور برگزیده جشنواره عظیم انقلاب سال 92، انتهای خیابان بهار برگزیده در جشنواره شعر و قصه استان زنجان شهر چنارها، گربه مرده وزنی زیر باران دف میزند اشاره نمود.

مصائب نویسندگی در فضای بسته شهرستان ها بیشتر به چشم می آید

زهره میرعیسی خانی نویسنده این مجموعه داستان در گفت وگو با خبرنگار ایبنا با اشاره به فعالیت 15 ساله خود در حوزه داستان نویسی اظهار کرد: از دوران کودکی با بعضی از بزرگان حوزه داستان نویسی نظیر مهران مرتضایی، سلمان کریمی، مهدی خامه پرست، مجید قیصری، میثم نبی و علی الله سلیمی فعالیت نموده ام.

وی درباره مجموعه داستان کرگدن های روی دیوار گفت: این کتاب شامل داستان های مختلف با موضوعات متفاوت است اما نکته مشترک آنها مسائل انسان ها در برهه های مختلف است. در این مجموعه علاوه بر روایت یک قصه خاص، خلق و خوی انسان ها و حس تنهایی اشخاص هم روایت شده است.

میرعیسی خانی با اشاره به فرایند زمانی طی شده برای نگارش و چاپ این مجموعه داستان و بهره گیری از نظرات اساتید داستان نویسی، گفت: در چاپ مجموعه داستان کرگدن های روی دیوار سلمان کریمی از اساتید همراهم بیشترین نقش را داشته و یاری شایانی به گردآوری آن نموده

چاپ امروز به یک تفریح تبدیل شده است

است.

وی در ادامه در ارتباط با مسائل کار نویسندگی در شهرستان ها و محدودیت های موجود نیز اینطور شرح داد: داستان در شهرستان ها با کمبود های زیادی روبرو است، چرا که قرار دریافت در فضای بسته ای که افراد محدودی در این زمینه فعالیت می نمایند، نبود کلاس های به روز و یا فعالیت های درخور استعداد و ظرفیت هنرمندانش، موجب بی انگیزه شدن نویسندگان می گردد.

میرعیسی خانی با اشاره به اینکه نویسندگی هیچگاه به عنوان یک شغل جوابگوی نیازهای اقتصادی نویسنده نیست، اضافه نمود: هنرمند و یا نویسنده ای که وقت و انرژی خود را صرف فراوری آثار هنری می نماید، باید برای امرار معاش، دست به هر حال دیگری بزند چراکه این کارها برای کسی آب و نان نمی گردد.

این نویسنده جوان زنجانی با اشاره به وقت گیر بودن کار نویسندگی و سایر فعالیت های هنری، گفت: کسی که واقعا به این حرفه علاقه داشته باشد، باید از بسیاری خواسته های خود چشم پوشی کند و بخش اعظمی از وقت خود را در شبانه روز به این کار اختصاص دهد.

وی با اشاره به مسائل چاپ کتاب و فرایند ای که باید برای آن طی گردد، توضیح داد: من با چاپ کرگدن های روی دیوار که نخستین مجموعه مستقل ام محسوب می گردد، به دنبال این بودم که تجربه 15 سال فعالیت خودم را در این حوزه با دوستانم به اشتراک بگذارم.

میرعیسی خانی با اشاره به اینکه چاپ کتاب امروز به یک تفریح برای بعضی افراد تبدیل شده است، گفت: گاه شاهد این هستیم که افرادی با تجربه بسیار کم دست به چاپ کتاب می زنند، اما شخصی دیگر با داشتن تجربه بسیار قادر به چاپ کتاب نیست و این به خاطر آن است که چاپ کتاب مسائل خاص خود را دارد.

وی در ارتباط با فعالیت های آینده خود نیز اظهار کرد: هم اکنون در حال نگارش یک رمان هستم که اتمام آن شاید در حدود 2 سال طول بکشد؛ بالا بودن کیفیت کار و منسجم بودن متون نگارش شده مهمتر از چاپ عجولانه آن است و به همین علت عجله ای برای چاپ رمان جدیدم ندارم.

منبع: ایبنا - خبرگزاری کتاب ایران

به "مصائب نویسندگی در فضای بسته شهرستان ها بیشتر به چشم می آید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مصائب نویسندگی در فضای بسته شهرستان ها بیشتر به چشم می آید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید